DIGITALE TRANSFORMATIE

techniek én mensen in hun kracht

JOOST VAT

Efficiëntere processen, nieuwe markten, meer omzet, meer winst… Digitalisering biedt ondernemers veel kansen. Maar bij al die oprukkende techniek, apps, bots en e-tools mag één ding niet ondersneeuwen: de mens!

Veel ondernemers focussen bij hun digitale transformatie volledig op de klant. Begrijpelijk, want digitalisering – mits goed uitgevoerd – brengt nieuwe marktkansen, een scherpere focus en meer omzet. Maar de digitale transformatie werpt ook vruchten af op andere focusgebieden: de IT-platforms en ‑systemen worden vernuftiger en gebruiksvriendelijker, de financieel verantwoordelijken kunnen korter op de bal spelen en kijken niet langer alleen terug, maar vooral ook vooruit. Kortom, het portfolio van de digitaal getransformeerde onderneming is veelkleurig – voor een gezonde toekomst.

'Digitalisering biedt ondernemers veel kansen'

Deze e-publicatie van BDO gaat over de kansen van de digitale transformatie en de medewerkers. Slimme ondernemers doen er goed aan om bij alle transformatieprocessen ook hun personeelszaken te digitaliseren. Sterker nog: door dat als eerste te doen. Daarmee kun je namelijk direct veel tijd en geld besparen en ben je meteen klaar voor die volgende stap als je personeelsbestand gaat veranderen. Met nieuwe medewerkers, nieuwe talenten, in optimale processen en structuren. En tegelijkertijd; hoe houd

je de menselijke maat?


Dat alles roept vragen op. Wat betekenen zulke veranderingen voor uw organisatie? Wat kunt u met uw personeels- en salarisdata? En waar liggen uw voornaamste kansen? Deze – en andere – kwesties komen aan bod in de komende pagina’s.


In deze e-publicatie van BDO ontdekt u onze visie op digitale transformatie en de manier waarop we zulke processen aanpakken en begeleiden. U ontdekt er het ‘BDO 360°-perspectief op digitale transformatie’, en hoe u daarmee samen met ons de praktische eerste stappen kunt zetten. Op weg naar een toekomstbestendige organisatie, waarin de techniek én de mensen optimaal tot hun recht komen.


Joost Vat

Partner BDO

Meer weten over Digitale Transformatie?

Kijk dan op bdo.nl/digitaletransformatie


Liever doorpraten?

Neem dan contact op met

joost.vat@bdo.nl

(030) 284 99 60